Hakkımızda
Anasayfa > Hakkımızda
 


30 Yıllık Finans, İthalat, İhracat, Lojistik ve Ticaret tecrübelerine sahip olan ekibimiz; Mersin Agro imzasıyla Tarımsal Gıda ve Türevi Emtiaların Üretim ve Tedarik aşamasından birçok ülkeye ulaştırılma sürecine kadar tüm işlemleri gerçekleştirmektedir.


Konusunda uzman genç ve dinamik kadromuzla çalışmalarımızı Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri) Rusya Krasnodar'da ve İtalya Milano'da ki ofislerimizde sürdürmekteyiz.


En kaliteli üretime sahip Pirinç, Bulgur, Nohut, Kuru Fasulye, Barbunya, Börülce ve Mercimek çeşitleri ile istediğiniz miktarda ürünü istediğiniz yere gönderiyoruz. Tedarik ettiğimiz ürünler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.


Müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha hızlı ve yenilikçi çözümler üretmek için, yatırımlar yapmaya, yeni stratejiler geliştirmeye ve uluslararası başarılı iş modelleri örnek alıp uygulamaya devam edeceğiz.
Mersin Agro © Tüm hakları saklıdır. Ana sayfa | Hakkımızda | Ürünlerimiz | Haberler | İletişim AKİB - Akdeniz İhracatçı Birlikleri MTSO - Mersin Ticaret Odası Web tasarım SiteKlik